e
Banner

Etiketler: renault trucks



Renault Trucks, Netlog'a 150 çekici teslim etti


Yayın: 23-01-2020
Kategori: Ticari Araçlar

Türkiye’nin en büyük entegre lojistik şirketi ve soğuk zincir lojistiği lideri Netlog Lojistik 2020 yılındaki ilk yatırımını Renault Trucks ile yaptı. İki şirket arasındaki iş birliği kapsamında, 150 adet Renault Trucks marka çekici Netlog Lojistik filosuna katıldı.




Renault Trucks, Fransa'da yeniden faaliyete başlıyor


Yayın: 24-04-2020
Kategori: Ticari Araçlar

18 Mart tarihinden bu yana Fransa’daki fabrikalarında üretime ara veren Renault Trucks, çalışanlarının sağlığını ve güvenliğini koruma ilkesine sadık kalarak fabrikalarının kademeli ve güvenli bir şekilde yeniden faaliyete başlaması için hazırlanıyor.




İmsan Group Renault Trucks'a yatırım yaptı


Yayın: 15-05-2020
Kategori: Ticari Araçlar

Uluslararası taşımacılık profesyoneli İmsan Group, yeni teslim aldığı 8 adet Renault Trucks T 460 çekici ile filosundaki araç sayısını artırdı. Tüm dünyanın zorlu bir süreçten geçtiğini belirten İmsan Group Ortağı ve Genel Müdürü Kerem İmrak, lojistik sektörü de Covid -19 salgınından çok etkilense de operasyonlarının olabildiğince hızlı ve kesintisiz devam ettiğini belirtti. 
 




Aktur, ilk Renault Trucks araçlarını teslim aldı



Aktur Uluslararası Taşımacılık, Renault Trucks T 520 yüksek kabin çekicileri tercih eden lojistik firmaları arasına katıldı. 
 




Ali Zehir Nakliyat Renault Trucks T serisini seçti


Yayın: 02-06-2020
Kategori: Ticari Araçlar

Ali Zehir Nakliyat’ın Renault Trucks Premium çekicilerinden memnuniyeti, Renault Trucks T serisine geçmelerini sağladı. 
 




Bakiler Lojistik, filosunu Renault Trucks ile büyüttü


Yayın: 03-06-2020
Kategori: Ticari Araçlar
Etiketler: renault trucks

Uluslararası kuru yük taşımacılığı operasyonlarını Mersin merkezli yürüten Bakiler Lojistik, yeni Renault Trucks T 480 çekicileri filosuna kattı. 




Renault Trucks kamyon parçalarını geri dönüştürecek


Yayın: 07-07-2020
Kategori: Ticari Araçlar

Renault Trucks döngüsel ekonomiye geçişini hızlandırıyor ve Indra ile birlikte kamyon parçalarının geri dönüştürülmesi ve yeniden kullanılması için bir ağ geliştiriyor. İki ortak, sonuçları sonbaharda açıklanacak bir yıllık ön çalışmayı yürütüyor.




Renault Trucks frigorifik taşıma yapacak



Mehmet Mücahit Şişman Nakliye, frigorifik taşımacılıkları için yine Renault Trucks çekici alımı yaptı.  Mehmet Mücahit Şişman Nakliye, gıda taşımacılığı operasyonları için tercih ettiği yeni Renault Trucks T480 Yüksek Kabin çekicisini Türkiye genelinde frigorifik taşımacılık yapan filosuna katıyor.




Kara Karayolu Renault Trucks yatırımlarına devam ediyor


Yayın: 21-07-2020
Kategori: Ticari Araçlar

Kare Karayolu Taşımacılık, yeni teslim aldığı Renault Trucks çekiciler ile filosunun yaklaşık yüzde 90’ının tek markalı olmasını sağladı.




DNT’den Renault Trucks çekici yatırımı


Yayın: 24-08-2020
Kategori: Ticari Araçlar

DNT Uluslararası Nakliyat, yeni yatırımları ile filosuna 30 adet yeni Renault Trucks çekici katıyor.